FOTO: null

Fudbaleri Radnika su već u prvoj utakmici završili sav posao oko plasmana u finale Kupa Republike Srpske. Bijeljinci su ubjedljivim rezultatom od 6:0 savladali drugoligaša Proleter iz Teslića, pa će revanš u Tesliću biti samo puka formalnost.

RADNIK – PROLETER 6:0 (1:0)

Gost je što gustom odbranom, što srećom koja ga je pratila ostao nesavladan prvih 30 minuta kada je pogodak za vođstvo od 1:0 postigao Marko Obradović.

U nastavku susreta prava kanonada golova. Seriju pogodaka otvorio je Joco Stokić u 61. minutu kada je nakon duplog pasa odigranog sa Dušanom Hodžićem šutnuo sa dvanaest metara iskosa sa desne strane i matirao golmana Teslićana.

Na 3:0 povisio je raspoloženi Dušan Hodžić u 69. minutu udarcem sa gotovo istog mjesta kao i Stokić 8 minuta ranije, a Hodžić je u svojim drugim pogodkom, a četvrtim za Radnik u 75. minutu najavio debakl Teslićana koji je tada realizovao centaršut po zemlji od strane Nenada Srećkovića.

U 82. minutu Hodžić postiže ’’het trik’’. Ovoga puta Samir Memišević poslao je jedan upotrebljiv dubinski pas, Hodžić se našao sam pred golom Teslićana i rutinski savladao golmana gostiju Sameda Hodžića za 5:0.

Tri minute kasnije Samir Memišević asistent kod petog pogodka topovskim udarcem postiže pogodak za konačnih 6:0 i postiže konačan rezultat ovog susreta u kome je razlika u kvalitetu bila više nego očigledna.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )