FOTO: InfoBijeljina

Fudbaleri Radnika pobjedom su otvorili seriju test utakmica za nastavak prvenstva u prvoj ligi Republike Srpske.

Na pomoćnom terenu sa vještačkom podlogom savladana je komšijska ekipa Zvijezda 09, rezultatom 3:1. Iako se radi o početku priprema naša ekipa pružila je izuzetno dobru partiju, a više od rezultata može da raduje fizička sprema i voljni momenat naših fudbalera. Radnik je tokom svih 90 minuta kontrolisao utakmicu, bio bolji rival, stvarao prilike i na kraju sasvim zasluženo ubjedljivo pobijedio.

Ono što posebno može da raduje trenera Đurića, a i navijače Radnika je činjenica da su na visini zadatka bila naša zimska pojačanja. Upravo su novajlije bili strijelci pogodaka , prvi je mrežu zatresao Marko Dedijer. Krilni fudbaler pristigao iz kraljevačke Sloge pogodio je sredinom prvog poluvremena. Drugi i treći pogodak djelo su Dušana Ristića, napadača koji je u naše redove stigao iz Podrinja iz Janje. Konačan rezultat postavio je Ševkija Resić iz penala u samom finišu utakmice.
 
Trener Velibor Đurić pružio je priliku 21. igraču , jedino je golman Dalibor Mitrović na terenu proveo svih 90 minuta, a ostali igrači dobili su po 45 minuta. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )