FOTO: null

Odbojkaši Radnika i u drugoj utakmici 1/4 finala plej ofa Premijer lige BiH bolji od Gačana. Radnik je u Bijeljini slavio maksimalnim rezultatom 3:0, za prolaz u polufinale ukupnim rezultatom u seriji 2:0

Samo u prvom setu viđena je prava drama. Gosti iz Hercegovine su igrali veoma dobro, i bez greške, dok je na drugoj strani četa Darka Manojlovića ušla u utakmicu opušteno, razmišljajući već o meču protiv Mladosti. To im se za malo obilo o glavu, jer su u prvom setu konstantno bili u zaostatku. Tek na kraju te dionice, prirezultatu 24:22 za goste, domaći odbojkaši odigravaju onako kako znaju, i uz dva bloka i odličnu igru u polju, rješavaju prvi set u svoju korist rezultatom 28:26.

Drugi set nije donio neizvjesnost, i rutinskom i na momente i atraktivnom igrom, Perišić i drugovi lagano rješavaju ovu dionicu u svoju korist rezultatom 25:16. Ista slika viđena je i u trećem setu. Ovu dionicu bijeljinci rješavaju u svoju korist rezultatom 25:15. S obzirom na rezultatsku prednost u ova dva seta, priliku da pokažu šta znaju, dobili su svi igrači. 

Na utakmici je sprovedena i akcija prikupljanja pomoći za Miloša Božovića, koji se trenutno nalazi na liječenju u Njemačkoj. Ovim putem se zahvaljujemo publici koja se odazvala i došla u velikom broju, i tako donirala novac, ali i podržala naš klub u nastojanju da se plasiramo u polufinale plej ofa. 

Немања Керановић dobitnik je dresa Odbojkaski Klub Radnik za sezonu 2015/16. Nemanja je redovan na našim utakmicama, i na ovaj način Odbojkaski Klub Radnik želi da se bar malo oduži vjernim navijačima na podršci koju, iz kola u kolo, pružaju našim damama i momcima. Dres mu je na utakmici četvrtine finala plej ofa za odbojkaše između Gacka i Radnika uručio Milan Djuričić, bivši trener Partizana i kadetske selekcije Srbije koja je osvojila svjetsko zlato. Milan već nekoliko sedmica pomaže u radu sa muškom ekipom, i član je stručnog štaba. Idemo dalje - NAPRIJED Odbojkaski Klub Radnik!!!

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )