FOTO: null

Radnik je bio bolji i opasniji, a najbolju šansu Bijeljinci su imali u 38. minutu, kada je novajlija u dresu Radnika Šefko Okić krenuo sam prema golu Branislava Ružića, gađao je suprotni ugao, ali je bio neprecizan.

U drugom poluvremenu Radnik je iskoristio kvalitet pa je krenuo nešto agresivnije ka golu Zeničana.

Ofanziva Bijeljinaca isplatila se u 76. minutu kada je igrač Čelika, Bojan Marković u kazenom prostoru srušio napadača Radnika Marka Obradovića, nakon čega je glavni arbitar na utakmici opravdano pokazao na bijelu tačku. Siguran sa jedanaest metara bio je Obradović za vođstvo od 1:0.

Ubrzo nakon toga, Marković se mogao iskupiti u 83. minutu, imao je sjajnu šansu, ali nije uspio da zatrese mrežu Radnika. 

Radnik je treći sa 22 boda, dok je Čelik zakovan sa šest bodova i od 31. jula ne zna za pobjedu. Zanimljivo, tada je s 3:2 slavio u Bijeljini, golom iz penala.


Krstajić: Emocije su proradile u meni

Utakmicu u Zenici posmatrao je predsjednik Radnika Mladen Krstajić, prvi put nakon 1992. godine kada je napustio rodnu Zenicu, i Čelik u kojem je napravio prve fudbalske korake.

- Srce mi je zaigralo kada sam kročio na stadion ’’Bilino Polje’’. Sjetio se djetinjstva koje sam proveo u Zenici. Mojih prvih fudbalskih koraka u Čeliku. Ostala žal što nisam imao priliku da zaigram za prvi tim Čelika iz već poznatih okolnosti. Sada, par decenija nakon, kada se sjetim emocije rade u meni. Poslije fudbalske karijere koju sam okončao, Radnik je za mene klub za koji se borim sa velikim srcem, naravno i Čeliku želim da što prije izađe iz krize jer se radi o klubu sa bogatom fudbalskom tradicijom – poručio je predsjednik Radnika Mladen Krstajić.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )