FOTO: null

Dobra utakmica u Bijeljini u kojoj je Radnik zasluženo izvojevao pobjedu od 2-0.

Od samog početka utakmice igrači Radnika su preuzeli inicijativu. U 7 Obradović je loše reagovao u odličnoj situaciji, a u 17 Jankoviću je Nurković odbranio jedanaesterac skrivljen faulom nad Maksimovićem.

Promašen penal je loše uticao na igrače Radnika, pa je krajem poluvremena Kuadio imao dobru priliku za Travnik, ali je Avdukić pokazao svoje kvalitete.

U drugo poluvrijeme Radnik je ušao odlučnije. Pritisak se isplatio u 58 kada je Memišević nakon kornera bio najspretniji i matirao Nurković.

Napadač gostiju Zajmović je u 64 rukom namjerno udario Memiševića nakon čega je isključen. Brojčano stanje na terenu domaći fudbaleri su brzo iskoristili, jer je Obradović u 70 iskoristio dobar centaršut danas jako raspoloženog Srećkovića za 2-0.

Do kraja utakmice Memišević, Stokić i Obradović nisu iskoristili prilike za povećanje rezultata.

"Čestitam Radniku na pobjedi. Igračima nemam šta da zamjerim, jer su dali sve od sebe. Željeli smo, ali na kraju nismo uspjeli da dođemo do bodova koji bi nas aktivno vratili u borbu za opstanak. Prvo poluvrijeme smo bili ravnopravni i imali smo 2-3 situacije kada smo mogli bolje reagovati, a Nurkovićeva odbrana penala nas je vratila u igru. U drugom poluvremenu smo pokušali izdržati pritisak prvih 15-20 minuta, ali smo iz prekida primili gol, a zatim dobili i crveni karton i više nismo imali snage da se vratimo", izjavio je nakon utakmice Boris Gavran, trener FK Travnik.

Slavko Petrović, trener domaće ekipe, rekao je da je Travnik tradicionalno neugodan protivnik Radniku i da je jako zadovoljan sa osvojena tri boda.

"U utakmicu smo ušli jako dobro, a obje ekipe su sa velikom željom krenule što se moglo vidjeti od prve minute. Mi smo već u 7 imali idealnu šansu preko Obradovića. Nakon promašenog penala Jankovića mi smo upali u krizu, tako da je ostatak poluvremena bio loša sa naše strane, a protivnik je pokazao da je došao u Bijeljinu da napravi iznenađenje. Mi smo iz tri prethodne utakmice osvojili samo 1 bod, igrači su bili pod stresom, pa sam poluvrijeme iskoristio da ih pripremim za nastavak. Ovom pobjedom smo izašli iz krize. U drugom poluvremenu smo pojačali ritam, a većina ekipa naš visok ritam nametnut od starta utakmice ne može da prati, pa ne čudi podatak da smo 16 od 19 golova dali u drugom poluvremenu. U drugom poluvremenu smo na teren izašli kako treba i pobjeda je zaslužena" dodao je Petrović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )