FOTO: ilustracija / sportprimus

Fudbaleri Radnika uspjeli su sačuvati svoju mrežu u meču protiv Zrinjskog u Mostaru odigravši bez golova.

Bio je ovo susret u kome su obje ekipe prikazale dobru igru, sa dosta trčanja i po nekoliko prilika sa obje strane. Radnik je uspio u namjeri da ostane neporažen i nakon pobjede u prošlom kolu nad Željezničarem, sada ima realne izglede da u poslednjem kolu ovog kruga takmičenja, eventulanom pobjedom protiv Zvijezde, obezbjedi i šesto mjesto na tabeli.

Prilike za Radnik propustili su Demir Peco u 14. minutu, kada je golman domaćih odlično odbranio, a u nastavku Radnik je imao više od igre, kontrolisao meč a prvo je promašio Velibor Đurić a zatim i Dejan Maksimović. Na kraju zaprijetili su i domaćini, no ostale je neriješeno. 

Nakon susreta trener Zrinjskog, Blaž Slišković bio je nezadovoljan učinkom svojih igrača i nagovjestio možda i rastanak sa klubom

- Pristupati utakmici na ovaj način protiv ovakvog protivnika - ili ja idem iz kluba ili neki koji tako misle. Prije da ću ja nego pojedinci koji misle da se nogomet igra otkada oni postoje, rekao je popularni Baka.

Trener Radnika Mladen Žižović nije krio zadovoljstvo nakon remija.

- Fer i korektna utakmica i isto takvo suđenje. Nažalost nije bilo golova uprkos dobrim prilikama. Imali smo mi nekoliko šansi koje nismo realizovali na našu žalost. Opet, ovo je veliki bod protiv aktuelnog prvaka koji će nam dobro doći na psihološkom planu, istakao je Žižović.

Narednog vikenda u Bijeljini se igra lokalni derbi u kome Radnik dočekuje Zvijezdu 09.

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )