FOTO: srpskainfo.com

U semberskom premijerligaškom derbiju koji je završen bez pobjednika publika je mogla vidjeti kvalitetan fudbal u kome su oba tima imala svoje prilike da stignu do trijumfa. Na kraju kada se sve sabere podjela plijena je možda i najrealniji ishod, a oba tima moraju biti zadovoljna osvojenim bodom.

Šef stručnog štaba Radnika Mladen Žižović ističe da je za njegovu ekipu najbitnije da je nastavila seriju mečeva bez proljećnog poraza, te tako zadržala realne šanse za izlazak na evropsku scenu.

– Ovo je četvrti uzastopni remi u prvenstvu i opet nam je malo nedostajalo da osvojimo tri boda koja bi nas dodatno primakla četvrtoj poziciji. Igramo dobro i bez oscilacija i želim da tako ostane do kraja sezone. Uspostavili smo jedan prepoznatljiv sistem igre koji ne želimo menjati i igrači su to odlično prihvatili. Ukoliko nastavimo u istom ritmu da igramo sigurno je da imamo realne šanse za izlazak u Evropu i od toga nećemo odustati dok ta šansa postoji. Naša prednost u odnosu na ostale rivale je činjenica da igramo bez nekog velikog pritiska zbog toga što smo već ispunili sve zacrtane ciljeve – rekao je Žižović.

Strijelac izjednačujućeg pogotka za Radnik Vladimir Bradonjić zadovoljan je igrom svog tima, ali dodaje da ima još puno prostora kako bi se popravila realizacija.

– Protiv Zvijezde i Čelika smo po svemu prikazanom zaslužili više od jednog boda, ali zbog nešto slabije realizacije nismo pobjedili. Protiv Zvijezde 09 bili smo oslabljeni neigranjem Velibora Đurića koji je veoma bitan igrač za vezni red i taj zadnji pas, što se malo i osjetilo u igri. Sa četiri boda iz tih utakmica sada bi bili na četvrtoj poziciji. Jedina smo ekipa bez proljećnog poraza i psihički smo sve stabilniji, pa se u nastavku šampionata možemo nadati još boljim rezultatima. Sigurno je da mi je drago zbog postignutog pogotka, međutim da sam mogao da biram između postizanja gola i naše pobjede, izabrao bih pobjedu mog tima – istakao je Bradonjić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )