FOTO: Instagram

Povratak na stadion "Mokri dolac" Posušaci obilježili sigurnim trijumfom protiv bijeljinskog Radnika.

Pobjedom nad Radnikom 3:1, Posušje je prišlo vodećem Sarajevu na dva boda zaostatka, istina uz utakmicu više.

Vratili su se Posušaci na svoj stadion "Mokri dolac", gdje su nastavili seriju veoma uspješnih partija na startu prvenstva. Tim Duška Vraneševića ima najbolji start u istoriji kluba, protiv bijeljinskog kluba upisana je četvrta pobjeda, a u dosadašnjih sedam mečeva pretrpljen je samo jedan poraz, od Zrinjskog (0:3).

Sve je dobro počelo za domaće, koji su u 21. minutu poveli golom Darija Pavkovića i sa tim rezultatom otišlo se na odmor. Leonardo Pavlović početkom nastavka (53. minut) povisio je na 2:0, da bi sve dileme otklonio Rijad Kobiljar deset minuta prije kraja. Tek u finišu, golom iz penala, gosti su stigli do počasnog gola, a precizan je sa 11 metara bio Đorđe Pantelić.

Naredni meč Posušje će igrati ponovo pred domaćom publikom, i to protiv "ranjenog" Borca. Banjalučani u srijedu (18.00) stižu u Posušje da poprave utisak iz Banjaluke, gdje su večeras poraženi od Sarajeva 0:1.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )