FOTO: null

Bijeljina - Fudbaleri Radnika danas će započeti pripreme za nastavak prvenstva, a šef stručnog štaba bijeljinskog premijerligaša Nebojša Milošević zakazao je prozivku za devet časova.

Klupsko rukovodstvo ulaže velike napore kako bi osvježilo igrački kadar, a već su dovedena tri pojačanja Edin Ademović, Filip Stojanović i Dragan Živanović.

- Vjerujem da ćemo na pripremama odraditi sve zacrtano i proljeće dočekati spremni. Naš cilj je jasan - ostvariti što bolji rezultat kako bismo se našli na jednom od mjesta koja vode u Evropu - naglasio je generalni sekretar Radnika Nebojša Tomić.

Želja uprave kluba i stručnog štaba je da se ekipa dalje nadograđuje.

- Na dobrom smo putu da na dvije do tri pozicije u timu pojačamo konkurenciju i dobijemo na kvalitetu. Povreda Dušana Martinovića nam je promijenila planove, tako da moramo tražiti igrače koji će odgovoriti zahtjevima u veznom redu - nastavio je Tomić.

Veliko interesovanje vlada za napadača Bijeljinaca Marka Obradovića.

- Normalno je da on napravi iskorak u svojoj karijeri. Da li će to biti u ovom ili narednom prelaznom roku, to ćemo vidjeti, ali smo spremni i za varijantu njegovog odlaska - dodao je Tomić.

Radnik će na proljeće jurišati na tri fronta, prvenstvo, Kup BiH i Kup Republike Srpske.

- Proljeće će biti teže nego jesenji dio, jer svi žele da poprave utisak iz prvog dijela sezone. Naša pozicija na tabeli nam daje za pravo da se nadamo plasmanu u Ligu za prvaka, a potom i da pokušamo izboriti plasman na međunarodnu scenu. Biće teško, ali posjedujemo kvalitet i sigurno je da ćemo dati sve od sebe da u namjerama uspijemo. Gajimo velike ambicije i u Kup takmičenjima i nadam se da možemo stići do oba trofeja - naglasio je prvotimac Radnika Dino Beširović.

Plan priprema

Prvi dio priprema biće odrađen u Bijeljini, a za 2. februar 2017. godine je zakazan odlazak u Antaliju na drugi dio. Ekspedicija Radnika će u Turskoj boraviti 10 dana, a po povratku u Bijeljinu biće odigrano još nekoliko prijateljskih utakmica kako bi ekipa spremno dočekala prvo kolo nastavka sezone i susret sa Olimpikom 25. februara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )