FOTO: srpskainfo.com

Fudbaleri Radnika savladali su Slobodu sa 1:0 i sa velikom zebnjom iščekuju ponedeljak i zasjedanje drugostepene komisije za licenciranje, koja treba da raspravlja o žalbi FK Željezničar oko dodjele licence.

U slučaju da drugostepena komisija potvrdi odluku prvostepene, koja je oduzela licencu timu sa Grbavice, Radnik će i drugi put na medjunarodnu scenu.

Radnik je je osvojio peto mjesto na tabeli, odmah ispod Željzničara, tako da je prvi na listi čekanja ishoda sastanka u ponedeljak.

Ako je vjerovati neslužbenim informacijama taj posao je već završen i bijeljinski klub bi od ponedjeljka već trebao da krene sa pripremama za prvo kolo kvalifikacija. 

No, ipak ostaje da sačekamo konačnu odluku iz NFSBiH,  jer kod nas je sve moguće, iako su svi argumenti protiv premijerligaša iz Sarajeva.

BIJELJINA

Susret protiv Slobode bio je izuzetno težak za domaći sastav koji je uspio slomiti otpor gostiju pogotkom Irfana Hadžića u 73. minutu, najboljeg strijelca Radnika u ovoj sezoni.

Do tog momenta domaći su imali jalovu terensku inicijativu, sa loptom više u svom posjedu, ali nisu uspjeli da ugroze gol iskusnog Gorana Vukliša.  

Pogodak Hadžića bio je povod za veliko slavlje igrača i navijača domaćih, a na kraju susreta Bijeljinci su ovacijama ispraćeni u svlačionicu.

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )