FOTO: null

Fudbaleri Radnika nastavljaju pripreme za nastavak proljećne bitke za bodove u BHT Premijer ligi BiH na crnogorskom primorju.

Paklen rad u Budvi

Baza “plavih” iz Bijeljine biće Apartmani Monako u Rafailovićima, a boravak u ovom primorskom mjestu je obezbijedio član Uprave kluba Ljubo Stević. Ekspedicija Bijeljinaca je u Rafailoviće stigla a prvi trenig odrađen je na plaži Jaz. 

– Na pripremama u Rafailovićima osim uigravanja tima i podizanja fizičke spreme fudbalera, nastavljamo i sa kompletiranjem igračkog kadra. Lijevi vezni igrač Mladosti iz Podgorice Ermin Seratlić nam je došao na probu. Riječ je o bivšem mladom reprezentativcu Crne Gore za koju je imao jedanaest nastupa na kojima je postigao dva pogotka i fudbaleru poljske Jagielonije. Ukoliko se stručni štab uvjeri u njegove kvalitete, Seratlić će postati naš član. Takođe, nastavljamo i potragu za kvalitetnim igračem na poziciji desnog beka - kaže sportski direktor Radnika Boro Đokić.

Šef stručnog štaba Slavko Petrović istiće da se u prvoj fazi priprema u Bijeljini dobro radilo, da su dvije odigrane prijateljske utakmice protiv nedoraslih protivnika ispunile svoju svrhu. U Budvi će Bijeljinci trenirati tri puta dnevno, a takav tempo rada će biti prisutan cijeli tok priprema.

Fudbaleri Radnika će sve treninge obavljati na terenima koje se nalaze na sportskom kompleksu poznate budvanske plaže Jaz.

Hasanović napustio Radnik

Mirza Hasanović se nije priključio ekipi na pripremama na crnogorskom primoriju, on je iz privatnih obaveza uz saglasnost sa klupskom upravom, napustio Radnik.

- Otišao sam zbog privatnih obaveza koje me očekuju u narednom periodu. Proveo sam prelijepih godinu i po dana u Radniku i ako zadnja polusezona nije bila na zadovoljavajučem nivou, spletom raznih okolnosti nismo uspjeli osvojiti više bodova. Radniku želim sve najbolje u nastavku prvenstva i da što prije osigura ostanak u ligi - rekao je Mirza Hasanović.

I.Đ.Stanišić


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )