FOTO: null

Banjaluka - Branilac titule u Kupu Republike Srpske ekipa Radnika opravdala je ulogu favorita u Gradišci gdje je sa 2:0 savladala domaću Kozaru i plasirala se u četvrtfinale.

Ekipa iz Bijeljine prema očekivanja je nastavila put ka odbrani titule, a strijelci su bili Demir Peco u 18. i štoper Delimir Bajić koji se u 63. minutu najbolje snašao poslije kornera. Zanimljiv duel viđen je u Krupi na Vrbasu gdje su domaćini u derbiju ove runde savladali Rudar Prijedor sa 2:1. Povela je Krupa u 30. minutu preko Aleksandra Vukotića, da bi u 73. prednost duplirao Obren Cvijanović. Nadu "rudarima" vratio je Ervin Ćatić pet minuta nakon toga, ali do poravnanja i penala nisu mogli. Borac iz Banjaluke takođe je došao među najboljih osam ekipa, a u najefikasnijoj utakmicu osmine finala savladali su Lokanj sa 5:2. Slavija se nije dobro provela u Velikoj Obarskoj gdje je izgubila sa ubjedljivih 0:3.

Rezultati: Mladost (VO) - Slavija 3:0, Vlasenica - Sutjeska 3:1, Kozara - Radnik 0:2, Krupa - Rudar Prijedor 2:1, Lokanj - Borac (BL) 2:5, Ljubić - Sloboda (MG) 1:4, Borac (KD) - Leotar 0:1. Meč Slaven - Velež (N) biće odigran u petak.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )