FOTO: null

U prvoj utakmici polufinala plej ofa odbojkaši Radnika pokušaće da naprave iznenađenje protiv aktuelnog šampiona BiH

U okviru polufinala plej ofa prvenstva BiH za odbojkaše, u Bijeljini će se danas sastati domaći Radnik i aktuelni šampion BiH, Mladost iz Brčkog. Ovo će biti četvrti međusobni susret ove dvije ekipe u tekućoj sezoni, a u prethodna tri meča slavili su favorizovani gosti iz Brčkog. 

- Mi smo se nakon završetka regularnog dijela sezone spremali za ovaj susret. Angažovali smo provjerenog trenera koji je radio sa momcima, i sa puno optimizma dočekujemo duel protiv Mladosti. Oni su do sada pokazali najviše od svih ekipa u BiH, a s obzirom da smo ove sezone odigrali 3 utakmice i da smo sve mečeve izgubili, nemamo pravo da prijetimo. Odbojkaši Mladosti su favoriti u ovom duelu, i to možda predstavlja malo opterećenje za tim koji gaji šampionske ambicije u svim takmičenjima. Mi smo svoj cilj u ovoj sezoni ispunili, i imamo pravo da se nadamo dobroj igri, a ako nam se pruži prilika sigurno ćemo je iskoristiti. Pozivam sve navijače da dođu u što većem broju, jer smatram da su to ovi momci i zaslužili - rekao je za portal InfoBijeljina Darko Manojlović, šef stručnog štaba Odbojkaškog kluba Radnik. 

Polufinalna serija igra se u dvije dobijene utakmice. Drugi, eventualno treći meč biće odigran u Brčkom, s obzirom da Mladost ima prednost domaćeg terena, koju su zaslužili u regularnom dijelu sezone, osvojivši prvo mjesto na tabeli nakon 18 odigranih utakmica. 

Utakmica se igra danas u sportskoj sali Gimnazije u Bijeljini sa početkom u 18:00 časova. Odbojkaši Radnika pozivaju vjerne navijače i sve ljubitelje odbojke da dodju i podrže naše momke u borbi za plasman u samu završnicu prvenstva BiH. 

Ulaz je, kao i na svim utakmicama Odbojkaškog kluba Radnik - besplatan.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )