FOTO: null

Fudbalere Radnika, nakon podviga u Kupu BiH, očekuje još jedna važna utakmica, pošto će se u finalu Kupa RS, na Gradskom stadionu u Bijeljini, sastati sa Slobodom iz Novog Grada.

Nastojaće da ovu sezonu krunišu osvajanjem Kupa RS, po četvrti put u istoriji, jer smo svjesni da smo kvalitetniji tim, te očekujemo pobjedu u finalnom odmjeravanju snaga.

"Kup utakmice nose sa sobom uvijek iznenađenja, tako da ulogu favorita moramo i možemo opravdati na najbolji mogući način. Činjenica je da je Sloboda iz Novog Grada prvoligaš, ali to nas ne treba zavaravati, jer ćemo pred sobom imati veoma motivisanog protivnika, koji neće imati šta da izgubi. Cijenimo igrače iz Slobode, ali smo ovoga puta mi u velikoj prednosti za finale. Igrači su svjesni važnosti utakmice i vjerujem da će dati sve od sebe da osvojimo Kup RS." - rekao je Dušan Hodzić.

Ivan Jakovljević ima ista očekivanja:

"Cijenimo Slobodu, ali smo mi u ovoj utakmici favoriti. Bez obzira što se utakmica igra na našem Gradskom stadionu, posedujemo kvalitet i potencijal koji može savladati Novograđane. Ekipa je puna samopouzdanja i sa velikim motivom iščekujemo finalni susret i nadam se da ćemo ponoviti uspjeh od prije dvije godine i po četvrti put osvojiti pehar namenjen pobjedniku Kupa RS." - istakao je Ivan Jakovljević.

Radnik je finalista Kupa Republike Srpske bio 2007, 2009, 2011. i 2016. godine, dok je trofej do sada osvojio tri puta - 2010, 2013. i 2014 godine.

Želimo novi trofej, da završimo sezonu na način koji nam dolikuje. Ispunite Gradski stadion do posljednjeg mjesta i pomozite nam u tome.


Proslava na trgu

Po završetku utakmice na Trgu će biti organizovana proslava sa početkom od 20 časova! Zahvaljujući generalnom sponzoru Nektar pivu, svi gledaoci sa kupljenim ulaznicama će moći još jednom da pozdrave fudbalere Radnika i sve druge zaslužne za najveće uspijehe kluba, kao i da uživaju u Nektar pivu, roštilju i koncertu OK Benda! 

Cijene pića i specijaliteta sa roštilja za ostale posjetioce slavlja će biti po simboličnim cijenama, a čitav prihod je namijenjen klubu.

Budite u srijedu na Gradskom stadionu da titule proslavimo zajedno!

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )