FOTO: InfoBijeljina

Semberski derbi između domaće Sloge iz G. Crnjelova i Radnika iz Bijeljine, u okviru 1/8 finala Kupa RS, protekao je u dosta zanimljivoj igri, gdje je domaćin imao nešto više od igre, stvorio više izglednih prilika, ali su fudbaleri Radnika uspjeli da nakon neriješenog rezultat u regularnom dijelu (2:2) ostvare plasman u četvrtfinale.

Radnik je igrao u kombinovanom sastavu, bez trenera Mladena Žižovića na klupi, prikazao nešto lošiju partiju od one koja se od njih očekivala i to im se za malo osvetilo. Najzapaženiji igrač u njihovim redovima bio je golamn Igor Marković, koji je u toku igre odbranio tri izgledne prilike, a u penal ruletu, dva puta zaustavio udarce domaćih fudbalera.

Radnik je nešto bolje otvorio susret kada je sudija Aleksandar Njegomirović, pokazao na bijelu tačku a Velibor Djurić promašio cio gol. Ipak Radnik je u prednost došao u 34. minutu kada je Danijal Brković iskoristio priliku i pogodio suprotni ugao gola Boriše Bodiroge. U nastavku domaći sastav je izjednačio. Strijelac je bio nekadašnji igrač Radnika Davor Arnautović, a novo vođstvo Radniku donio je ponovo Brković nakon dobre asistencije Irfana Hadžića. Ipak domaći stiču do poravnanja u 80. minutu kada je odlično pogodio Strahinja Macanović, još jedan bivši igrač Radnika.

U penal ruletu pogotke za Slogu postigli su Macanović, Karaman i Vasić a golman Radnika Marković odbranio je udarce Lekanića i Arnautovića. U ekipi Radnika pogodili su Martinović, Isić, Hadžić i Brković, a jedini neoprecizan bio je Đurić.

Za fudbalere Radnika slijedi pauza u šampionatu, zbog nastupa reprezentacije BiH, dok će fudbaleri Sloge već za vikend u nove mečeve šampionata RS.

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )