FOTO: facebook

Odlukom FSBiH o podršci lokalnim zajednicama u razvoju omladinskog fudbala, Bijeljina, odnosno FK “Radnik” našli su se među 15 lokalnih zajednica u BiH u kojima će biti izgrađen teren sa vještačkom travom.

Izgradnja terena sa vještačkom travom realizuje se u saradnji sa FSBiH i UEFA, a u okviru projekta "Razvoj infrastrukture omladinskog fudbala kroz širu društvenu zajednicu".

Teren sa vještačkom travom biće od velikog značaja za FK “Radnik”, jer će značajno poboljšati infrastrukturnu kluba, a uz najavljenu izgradnju reflektora na Gradskom stadionu ovog ljeta, činiće moderan fudbalski kompleks u ovom dijelu BiH.

Inače, fudbaleri Radnika pripreme za proljećni dio takmičenja u Premijer ligi BiH počinju u ponedjeljak, 14. januara, okupljanjem na Gradskom stadionu. 

Iako nema zvaničnih informacija o dolascima i odlascima igrača, nezvanično se saznaje da će biti promjena u igračkom kadru, ali i u Stručnom štabu Mladena Žižovića, koji će, navodno, imenovati novog prvog pomoćnika.

U prvoj proljećnoj utakmici 20. kola Premijer lige BiH, Radnik je domaćin sarajevskom Željezničaru, 23. februara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )