FOTO: null

Košarkaški klub „Radnik BN Basket“ i košarkaški klub „Građanski“ Bijeljina odlučili su na današnjoj zajedničkoj sjednici koju su održali u prostorijama KK „Radnik BN Basket“ da se spoje u jedan bijeljinski, gradski klub.

Smatraju takođe da je vrijeme da se bijeljinska košarka spoji u jedno i da se od naredne sezone napravi jedan klub, kako bi zajedničkim snagama bili u vrhu tabele BiH, saznaje portal InfoBijeljina.

Nakon sastanka niko nije htio da daje izjave za medije, te su samo prokomentarisali da će nakon formiranja Skupštine i izbora predsjednika izaći u javnost i saopštiti sve detalje i planove za budućnost.

Naravno, spajanje ova dva kluba je možda i želja mnogih ljubitelja košarke u Bijeljini, ali redakcija portala InfoBijeljina svim posjetiocima želi srećan 1. april, Dan šale. 

Za kraj da navedemo i da košarkaši Građanskog za vikend igraju od 19.30h u Bijeljini, a košarkaši Radnika gostuju u Tuzli. SREĆNO!


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )