FOTO: null

Bijeljina - Fudbaleri Radnika u odgođenoj utakmici četvrtfinala Kupa Republike Srpske savladali su drugoligaša Vlasenicu sa 7:0 i tako se još više primakli odbrani pehara.

Šef stručnog štaba premijerligaša iz Bijeljine Nebojša Milošević šansu je pružio igračima s manjom minutažom, ali su "rezervisti" u potpunosti opravdali očekivanja, pogotovo trostruki strijelci Abdurahman Beširović i Aleksandar Glišić.

- Od starta smo zaigrali napadački, tako da ekipa iz Vlasenice nije mogla da se odupre našim naletima - rekao je fudbaler Radnika Nenad Srećković.

Igrač Vlasenice Vladimir Vidović poželio je Bijeljincima da odbrane pehar.

- Radnik je pokazao da je klub koji je izuzetno kvalitetan i koji ima zacrtane jasne ciljeve u ovom rangu takmičenja. Želim im da ponovo osvoje pehar - istakao je Vidović.

Polufinalni mečevi igraće se na proljeće, a osim Radnika, plasman u završnicu Kupa Republike Srpske ranije su obezbijedili trebinjski Leotar, Sloboda iz Mrkonjić Grada i Slaven iz Dobrljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )