FOTO: null

U Radniku su ostali iznenađeni nakon što je klupu bijeljinskog premijerligaša napustio Slavko Petrović. Petrović je u protekle dvije godine uspješno vodio Radnik i sa klubom, koji se smatrao sposobnim samo za borbu za opstanak, uspio je u prošloj sezoni o

Ipak, uprkos važećem ugovoru ponudu kluba, kao što je Željezničar, nije mogao odbiti, a zatečen njegovom odlukom bio je i predsjednik Radnika, Mladen Krstajić.

- Zaista sam iznenađen odlukom trenera Slavka Petrovića koji je otišao iz Radnika i potpisao za Željezničar. Hvala mu na svemu što je učinio za klub sa kojim je ostvario najznačajni uspjeh u svojoj karijeri osvajanje Kupa bh. a zatim i učešće na međunarodnoj sceni u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Uprava na čelu samnom radiće užurbano na postavljanjaju novog trenera na čelo Radnika, a za sada će do utakmice sa Sarajevom i reprezentativne pauze, ekipu voditi doskorašnji prvi asistetant Petrovića, Mladen Žižović - rekao je za portal InfoBijeljina predsjednik Radnika Mladen Krstajić.

Srpski stručnjak, koji je sa Bijeljincima ostvario najveći uspjeh u klupskoj istoriji prošle sezone osvajanjem Kupa Bosne i Hercegovine, sa klubom sa "Grbavice" dogovorio je dvogodišnju saradnju. Petrović je na klupi Radnika sjedio dvije sezone, upisao 46 nastupa kao glavni trener Semberaca, u kojima je ostvario bilans od 18 pobjeda, te po 14 remija i poraza.

Trenersku karijeru počeo je 1992. godine, a dugi niz godina radio je u Njemačkoj. Kasnije je vodio mađarski Zalegeršeg, nakon čega se vratio u Srbiju. Dva puta je sjedio na klupi beogradskog Rada i čačanskog Borca, a u Radnik je stigao 2014. godine.

I.Đ.Stanišić


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )