FOTO: InfoBijeljina

Ekspedicija Radnika nalazi se u Kupresu na pripremama a juče su im se priključila dva nova fudbalera.

Josip Šantić i Tarik Isić nova su imana na  spisku Mladena Žižovića. Oba fudbalera već su odradila prve treninge i poptisali vjernost klubu iz Semberije.
Josip Šantić, dvadesetčetvorogodišnji srednjak, došao je u Radnik kao slobodan igrač, iz Zenićkog Čelika, a nastupao je i za Vitez te italijanski klub Pro Patria.

Šantić bi trebao nadomjestiti odlazak Dine Beširevića, a mladi Tarik Isić došao je iz Gođka, ima 22 godine i pojačaće konkurenciju u zadnjoj liniji.

- Ovo su profili igrača koji su nam nedostajali i radujem se što će pojačati konkurenciju u timu. Nadam se da će se veoma brzo uklopiti u rad a do kraja prelaznog roka trebali bi da angažujemo još jedno pojačenje. O kome se radi zanće se veoma brzo, rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

Radnik je odigrao dvije kontrolne utakmice, remizirao sa Čukaričkim i ruskom ekipom Krila Sovjetov, a sljedeći protivnik je Zrinjski u Mostaru

D. Tešić 
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )