FOTO: InfoBijeljina

Radnicima na gradilištu u Ulici Stefana Dečanskog u Bijeljini, gdje su u rupu dva puta upadala vozila, a sinoć se zaglavio i kamion, nije jasno zašto se to dešava.

Na terenu je danas bila i ekipa portala InfoBijeljina, te smo razgovarali s radnicima, koji kažu da je ulica za saobraćaj zatvorena od oktobra. 
 
"Bilo je obaviještenje putem medija da je u toku zabrana za sve vrste vozila, sem za stanare. Postavljeni su i znakovi koji upozoravaju na gradilište, ali očigledno to nekim vozačima nije značilo ništa", kažu radnici za portal InfoBijeljina.

 
Radovi se izvode i danas, u šta smo se uvjerili, a dok smo bili na terenu, ponovo je bilo onih koji vozilima prođu znakove i pokušavaju proći kroz gradilište pa se vraćaju nazad. 

 
Radnici apeluju na sve da se pridržavaju postojećih zabrana. 



Nezvanično saznajemo da je i policija jutros izlazila na lice mjesta i da je traženo da se gradilište dodatno svjetlosno obezbjedi zbog mraka, kako bi vozači bili bolje upozoreni.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )