FOTO: null

Drama koja je jutros uznemirila građane Mostara, kada je autobus javnog gradskog prevoznika Mostar bus na raskrsnici Ulice kralja Tomislava udario u kafe bar Avenue-Mliječni, prouzrokovana je, saznaje Faktor.ba, jer je vozaču autobusa pozlilo u toku vožnj

Do nesreće je došlo kada je vozač krećući se Ulicom Kralja Tomislava izgubio kontrolu nad autobusom, prešao u suprotni traku preko ivičnjaka, udario u semafor, kojega je u potpunost oborio, te se zaustavio u kafiću na suprotnoj strani raskrsnice.

Kako je potvrdio portparol MUP HNK, Ljudevit Marić, osim vozača inicijala V. I., koji je prošao sa lakšim povredama, niko od putnika niti gostiju kafića nije povređen. Vozač je zadržan na lečenju na Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar zbog ranijih zdravstvenih problema.

Kako su kazali na mestu događaja, grupa mladića koja je sedila ispod prozora gde je udario autobus, brzo su reagovali, te su, na svu sreću uspeli spasiti živu glavu. Jedan od mladića je zadobio par posekotina od stakla, a ostali gosti, osim pretrpljenog šoka, nemaju drugih posledica. Unutrašnjost lokala je nakon uviđaja bila kao da je kroz nju prošao voz. Pod je prekriven staklom, a iventar razbacan. Kako je ispričala radnica kafića, sve se odigralo u samo par sekundi, piše Faktor.ba.

- Stajala sam pored šanka, pravila čaj. Odjednom su mi svetla zamaglila vid. Nisam znala šta se događa. Ispao mi je čaj iz ruke kad su se polomila stakla i autobus ušao u unutrašnjost objekta. Mislila sam da se sve srušilo, još se tresem - kazala je vidno potresena radnica.

Ekipa portal Faktor.ba u kafiću je zatekla i vlasnika Draženka Zubca, koji je samo kratko prokomentisao da nije siguran kolika je nastala materijalna šteta, ali da se vidi da nije mala.

I lokal preko puta je pretrpeo štetu kada je iščupani semafor pao i polomio stakla na tom objektu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )