FOTO: null

BIJELJINA - Povodom obilježavanja Nedjelje djeteta, Narodna biblioteka "Filip Višnjić" u Bijeljini organizovala je radionice o temi "Porodica, ljubav, knjiga" za djecu iz vrtića u gradu.

Na prvoj radionici koja je danas održana u Biblioteci djeca iz Predškolske ustanove "Bubamara" su kroz druženje sa bibliotekarima pričom, pjesmom i igrom dočarala ljubav, ali i probleme koji prate to njihovo najljepše osjećanje prema roditeljima, braći, sestrama, drugarima, učiteljicama i knjigama. 

Direktor Predškolske ustanove "Bubamara" Jelena Rajšić kaže da mališani kroz ovakve radionice šire i razvijaju kreativnost i pozitivna osjećanja prema knjigama i čitanju. 

Na današnjem druženju učestvovalo je 40 mališana uzrasta od tri do šest godina. 

Bibliotekar Ruža Avakumović najavila je da će Narodna biblioteka "Filip Višnjić", kao i svake godine u saradnji sa vrtićima u Bijeljini obilježiti Nedjelju djeteta druženjem sa najmlađima i širenjem ljubavi prema knjigama i čitanju. 

"Porodica, knjiga, ljubav i djeca, to su riječi koje oplemenjuju srpski jezik i ljudsku dušu", rekla je Avakumovićeva.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )