FOTO: InfoBijeljina.com

Odluka o usvajanju proširenog cjenovnika pogrebnih usluga JKP „Gradsko groblje“ DOO Bijeljina usvojena je danas na 35. sjednici Skupštine grada Bijeljina.

Do potrebe proširenja cjenovnika došlo je zbog predstojećeg početka rada Gradske mrtvačnice. 

Iz JKP „Gradsko groblje“ DOO Bijeljina navode da se sve stavke proširenog cjenovnika odnose na usluge koje su usko vezane za obavljanje pogrebne djelatnosti u okviru Gradske mrtvačnice. Nakon prihvatanja cijena, od strane Savjeta za zaštitu potrošača ekonomskih usluga, na zasjedanju održanom 17.12.2019. godine, to je danas učinio i gradski parlament. 

„Bitno je naglasiti da su cijene JKP „Gradsko groblje“ DOO Bijeljina u prosjeku niže za 20% od cijene koje su trenutno važile na području Grada Bijeljina. Ako uzmemo u obzir da je ova poslovna politika samo nastavak aktivnosti koju Uprava preduzeća započela sa prodajom pogrebne opreme, lako možemo zaključiti da će građani Bijeljine u najtežim trenutku, ako ništa drugo, imati finansijsku olakšicu od strane JKP „Gradsko groblje“ DOO Bijeljina“, rekli su za InfoBijeljina u ovom preduzeću.

Iz uprave JKP „Gradsko groblje“ DOO Bijeljina još jednom poručuju da se ne pokušava stvoriti ambijent u kome će Gradska mrtvačnica imati monopolistički položaj, nego se teži ka tome da oni koji se bave ovom djelatnošću budu dovedeni u pravni okvir i da se ovaj izuzetno osjetljiv posao obavlja što dostojanstvenije u narednom periodu, a sve u korist naših sugrađana.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )