FOTO: InfoBijeljina

Na području Policijske uprave Zvornik brzinu vozila do kraja maja kontrolisaće savremeni radarski sistem koji registruje prekršaje bez prisustva policijskih službenika i zaustavljanja vozača.

Mobilni radarski sistem evidentira brzinu vožnje na obje saobraćajne trake danju, noću i u svim vremenskim uslovima, a istovremeno registruje više vozila u prekršaju i omogućava kontrolu različitih ograničenja za više kategorije vozila, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Ovaj uređaj, koji na području Policijske uprave Zvornik djeluje od srijede, 1. maja, posjeduje memoriju na koju policijski službenik ne može da utiče, čime se eliminiše mogućnost korupcije.

Policijska uprava Zvornik poziva vozače da poštuju saobraćajne propise, naročito ograničenje brzine, kako ne bi ugrozili sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Na području ove uprave u prva tri mjeseca ove godine evidentirano je 37 saobraćajnih nezgoda zbog neprilagođene brzine, što je 31,36 odsto od ukupnog broja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )