FOTO: null

Do nedavnog prestanka rada javne rasvjete u Račanskoj i nekoliko okolnih ulica došlo je, kako su nam rekli u Gradskoj upravi, zbog radova na izmještanju trafo-stanice u Račanskoj ulici koje izvode ekipe „Elektro-Bijeljine“, dok iz preduzeća „Elektro-Bijel

Gradska uprava navodi da je odmah izdala nalog da se napajanje električnom energijom za javnu rasvjetu u Račanskoj ulici obezbijedi i već od sinoć ova ulica je ponovo osvijetljena, dok iz „Elektro-Bijeljine“ navode da su sa njihove strane obezbijedili električnu energiju da javna rasvjeta nesmetano funkcioniše.

Javna rasvjeta u ulicama Ruđera Boškovića, Nedeljka Čabrinovića i nekoliko manjih ulica s lijeve strane Račanske ulice gledano od centra grada trebalo bi da proradi najkasnije za dan-dva – najavljeno je iz gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine.

Iz „Elektro-Bijeljine“ dodaju da radove imaju, tek sedam dana u jednoj bočnoj ulici, ali desno kada se gleda od centra, te da, kako su nam rekli, ne ugrožava javnu rasvetu u Račanskoj.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )