FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija bez većih zastoja i posebnih ograničenja, a uslovi za vožnju su povoljni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Režim saobraćanja na magistralnom putu M-4, dionica Banjaluka-Čelinac, izmijenjen je zbog sanacije klizišta i rekonstrukcije puta. Radovi će trajati do 15. maja. 

Zbog postavljanja rasvjete na priključnoj rampi na auto-put, izmijenjen je režim saobraćanja na magistralnom putu Gradiška-Banja Luka, u mjestu Klašnice. radovi će trajati do 19. maja. 

Na magistralnom putu M-5, dionica Rogatica-Ustiprača, zbog bušenja i miniranja terena u mjestu Dub doći će do povremenih obustava u trajanju od pet do 15 minuta. 

Izmijenjen je režim saobraćanja na magistralnom putu Klašnice jedan-Prnjavor, zbog regulisanja ulaza i izlaza vozila gradilišta, a koja su angažovana na izgradnji auto-puta Banjaluka-Prnjavor. Izmjene bi trebalo da traju do 31. decembra. 

Na dionici Brčko-Lončari, u naselju Gorice, režim saobraćanja je izmijenjen zbog radova koja bi trebalo da traju do 26. juna. 

U mjestu LJubačevo, na regionalnom putu Karanovac-Kneževo, zbog aktiviranog klizišta vozila saobraćaju naizmjenično jednom trakom. 

Na magistralnom putu M-18, dionica Brod na Drini-granica BiH/Crna Gora/Šćepan Polje/, saobraćanje je zabranjeno za sva vozila teža od 16 tona. 

Zadržavanja na graničnim prelazima u BiH nisu duža od 30 minuta. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )