FOTO: InfoBijeljina.com

Republička uprava Civilne zaštite skreće pažnju službama za održavanje puteva i nadležnim organizacijama za isporuku energenata i vode na najavu novih obilnijih snježnih padavina u istočnom dijelu Srpske, a građanima savjetuje da svoje aktivnosti na otvorenom planiraju u skladu sa ovim vremenskim uslovima.

Prema nalogu direktora Republičke uprave Civilne zaštite Mileta Međeda, dva spasilačka tima su u pripravnosti, a svakodnevni zadaci se obavljaju u pojačanom režimu rada. 

U Republici Srpskoj snijeg otežava saobraćaj, ali nema ugroženih ljudskih života i materijalnih dobara, saopšteno je iz Uprave civilne zaštite Republike Srpske. 

Iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske za sutra su najavili novi snijeg sa obilnijim padavinama u istočnom dijelu Srpske. 

U planinskim predjelima prognozira se jak sjeveroistočni vjetar, povremeno olujne jačine, a mogući su i smetovi. Vrlo jak vjetar očekuje se i u Hercegovini. 

U Srpskoj će biti hladno, naročito na planinama. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )