FOTO: null

Na svim magistralnim i regionalnim putevima u Semberiji i Majevici saobraćaj se jutros odvija bez zastoja, ali nešto slabijim intenzitetom, rečeno je Srni u preduzeću “Bijeljina-put“.

Mreža od 330 kilometara magistralnih i regionalnih puteva redovno se čisti, od sinoć kada je počeo prvi snijeg, a mehanizacaja je na terenu. 

"Ekipe su na terenu od sinoć u 20.00 časova, od kada su počele prve ovogodišnje sniježne padavine. Abrazivnog materijala, sada, ima dovoljno, a stanje na terenu se prati", rekao je dežurni putar u ovom preduzeću. 

Iz Gradske uprave ranije su upozorili na obavezu građana da ispred svojih objekata, po trotoarima, redovno čiste snijeg. Ova obaveza važi i za sva pravna lica koja su dužna da ne dozvole nakupljanje snijega ispred svojih objekata. 

Gradska Komunalna policija najavila je da će kontrolu ovih poslova podići n viši nivo te upozorila da će sankcionisati svakog neodgovorno pravno ili Fizičko lice. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )