FOTO: bljesak.info

Bojan Mitrović (31) iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je pucao iz vojne puške koju mu je na korišćenje dao G. L. (63) iz Kozarske Dubice, saznaje "Glas Srpske".

 
Iz Policijske uprave Gradiška saopštili su, navodeći inicijale, da je uhapšeni u noći između srijede i četvrtka u Jablanici kod Gradiške pucao iz puške.
 
- Službenici Policijske uprave Gradiška operativnim radom na terenu došli su do saznanja da je B. M. tokom boravka u Jablanici kod Gradiške ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja što je snimio i naknadno objavio na svom "Instagram" profilu - saopšteno je iz policije.
 
Dodaju da je osumnjičeni potom uhapšen te je policajcima dobrovoljno predao mobilni telefon sa kojim je sve snimao.
 
- Nastavljenim radom an terenu, došli smo do saznanja da je vojnu pušku dobio od G. L. iz Kozarske Dubice, koji je policijskim službenicima dobrovoljno predao oružje - navode iz policije.
 
Kako je iz policije još saopšteno, svi predmeti su deponovani u depozit Osnovnog suda u Gradišci.
 
- Oduzeti predmeti će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. Obaviješten je i tužilac Okružnog tužilaštva u Banjaluci, pod čijim nadzorom se preduzimaju sve operativne mjere i radnje - pojasnili su iz policije.
 
Protiv Mitrovića će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija i ugrožavanje sigurnosti, dok će protiv G. L. biti podnesen izvještaj za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )