FOTO: null

BANJALUKA - Psi rase "azijat", koji su napali mještane u naselju Pobrđe, nisu bili pelcovani, niti je ograda boksa u kojem su bili smješteni bila dovoljno visoka, radi čega će vlasnici Slobodanki Bojanić biti izdat prekršajni nalog, a psi najvjerovatnije

"Komunalna policija uradila je ono što je u njenom domenu, a ostalo je posao policije. Prekršena je odluka o komunalnom redu, jer ograda boksa koju su psi preskočili nije u skladu sa propisima i morala bi biti viša, a vjerovatno je da će danas psi biti ustrijeljeni", navode u Gradskoj upravi. 

Iz gradske uprave kažu da psi nisu pelcovani. 

Šezdesetjednogodišnji Banjalučanin čiji su inicijali M.R. preminuo je u Univerzitetsko kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske nakon što su ga ugrizla dva psa rase "azijat" u banjalučkom naselju Pobrđe, rečeno je Srni u ovoj ustanovi. 

Bojanićeva je banjalučkim medijima rekla da je do nesreće došlo kada je prala boks psima. Prema izjavi, u tom trenutku se začuo lavež pasa, koji su preskočili ogradu boksa koja je u visni od metar i po. 

Napad se dogodio sinoć oko 21.30 časova u Ulici Žarka Zgonjanina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )