FOTO: null

Korisnici društvenih mreža najčešće dele fotografije hrane koju su sami napravili, zatim obroka iz luksuznih restorana, a popularni su i deserti

Fotografisanje hrane poprima razmere epidemije, pokazuje najnovije britansko istraživanje. Svaki drugi ispitanik fotografiše svoj obrok pre nego što ga konzumira. Korisnici društvenih mreža najčešće dele fotografije hrane koju su sami napravili, zatim obroka iz luksuznih restorana, a popularni su i deserti. Svaki peti ne krije da mu je namera da prijatelje napravi ljubomornim, dok 40 odsto priznaje da želi da se pohvali svojim kulinarskim veštinama.

Prosečan Ostrvljanin prijateljima i članovima porodice dnevno pošalje pet tekstova i fotografija koji su u vezi sa hranom. Jedini izuzetak su pripadnici starije generacije koji svoj doručak ne fotografišu za "Instagram". Umesto toga, zadirkuju svoju decu zbog ove navike, što je priznala trećina ispitanika. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )