FOTO: null

Iako su građani Republike Srpske i FBiH prva dva dana proljeća mogli da uživaju u izuzetno lijepom i toplom vremenu, njihovo oduševljenje nije dugo trajalo.

Toplom vremenu u BiH  neočekivano je došao kraj, mnogi gradovi i putni pravci širom BiH jutros su osvanuli prekriveni snijegom. Usljed snježnih padavina saobraćaj se na putevima u BiH odvija usporeno i otežano, a najteža situacija, po svemu sudeći je u Kneževu. 

Čitaoci portala "Nezavisnih" na mail naše redakcije jutros su poslali nekoliko fotografija kako bi nam pokazali kakvo je trenutno stanje u njihovim gradovima, odnosno na putevima Republike Srpske i BiH. 

Snježni pokrivač iznenadio je mještane Banjaluke, Čelinca, Lukavice, Čađavice kod Ribnika, Mrkonjić Grada, Kneževa, gdje je, sudeći po fotografijama zabilježena najveća visina snježnog pokrivača, ali i mnogim drugim gradovima BiH. 

Zaljubljenike u zimske sportove ovakvo vrijeme sasvim sigurno nije razočaralo, mogu da izvade zimsku opremu i krenu na skijanje. 

Jahorina je spremna za "akciju".


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )