FOTO: null

“Već na startu izborne kampanje svjedoci smo izuzetno prljave kampanje koju vode u Savezu za pobjedu”, navode iz Uspješne Srpske.

- Samo dva dana nakon što sam predstavnike svih političkih subjekata u Semberiji pozvao na fer i korektnu predizbornu kampanju, poziv je ignorisan od strane koalicije Saveza za pobjedu i u medijima okarakterisan kao moje licemjerno ponašanje, a taj isti savez je krenuo sa prljavom kampanjom. Krenuli su sa uništavanjem mojih predizbornih materijala. Moj bilbord, na kružnom toku kod Fisa je uništen, bandarole i baneri sa gradskih bandera su poskidani, a plakati širom Semberije iscjepani", izjavio je kandidat za gradonačelnika Bijeljine doc. dr Zlatko Maksimović.

Maksimović dodaje da je trenutni gradonačelnik putem medija javno obećao fer kampanju i samo jedan dan nakon tog obećanja dešava se sistematsko uništavanje propagandnih materijala. 

"Semberiji treba vlast koja brine o ovom gradu i ljudima, vlast koja ih neće slagati samo dan nakon datog obećanja. Zato sam uvjeren u našu pobjedu, zato sam siguran da trećeg oktobra Bijeljina dobija novog gradonačelnika", zaključio je Maksimović


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )