FOTO: null

Odbojkaši Radnika doživjeli su prvi poraz u sezoni. U okviru V kola premijer lige BiH na svom terenu su izgubili od Gradine-Herceg iz Srebrenika maksimalnim rezultatom 3:0.

Ovim porazom, inače prvim u prvenstvu, prepustili su prvu poziciju na tabeli aktuelnom šampionu, ekipi Mladosti iz Brčkog.

– Gradina je apsolutno zasluženo pobijedila, i nama nanijela prvi poraz u sezoni. Možda je i bolje da se poraz desi na početku sezone, jer mi se čini da smo nakon 4 vezana trijumfa malo poletjeli. Mi smo igrali dobro, za nijansu lošije nego u prva 4 kola, ali je zato ekipa iz Srebrenika prikazala vanserijsku odbojku i požrtvovanje. Pored toga, izgleda da nam oni ne leže, jer su nas savladali i prošle godine na našem terenu. Nije opravdanje, ali moram naglasiti da mi bolje partije pružamo na strani. Kao da igramo u gostima kad smo domaćini, što je apsurd! I mi i djevojke treniramo u istom terminu na dva terena. Koliko znam, ljudi u klubu su se raspitivali i u drugim sportskim objektima za treniranje i odigravanje utakmica, ali svuda smo dobili negativan odgovor. Mi se nikada nismo žalili, ćutimo i radimo, ali kada vidim potencijal ove ekipe, mislim da nam malo nedostaje da napravimo odličan rezultat u ovoj sezoni, a to napad na titulu prvaka, kaže Vladimir Milićević kapiten Bijeljinaca.

Nakon 5 odigranih utakmica Radnik se nalazi na trećem mjestu sa osvojenih 10 bodova. Ispred su Kakanj i Mladost sa 11, odnosno 12 bodova, a sve tri ekipe imaju samo jedan poraz. U narednom kolu Radnik igra protiv Mladosti derbi meč Premijer lige BiH. Utakmica u Brčkom igra se u petak sa početkom u 18:30 časova.

– Imao sam peh da se povrijedim u trećem setu utakmice protiv Gradine, tako da ćemo vidjeti hoću li biti spreman za meč protiv šampiona. Bez obzira na to imam povjerenje u ekipu, i siguran sam da ćemo odigrati dobro. Takođe, nadam se da će savez konačno registrovati Nenada Delića, koji je mogao igrati i protiv Gradine da su nadležni bili malo ažurniji. Sa njim u ekipi, smatram da se možemo ravnopravno suprostaviti ekipi Mladosti. Očekujem da će, ko god izađe na parket Gimnazije Vaso Pelagić u Brčkom, pružiti dobru partiju i dati sve od sebe na terenu. Samo na taj način možemo igrati protiv ekipe koja je suvereni vladar BH muške odbojke posljednjih nekoliko godina, zaključio je dugogodišnji kapiten odbojkaša Radnika iz Bijeljine za naš portal.

Milićević je dodao da im je uprava Mladosti izašla u susret i zakazala susret u petak, umjesto u subotu, kada Brčaci inače igraju mečeve, što je dokaz da su odnosi ove dvije ekipe, uprkos velikom rivalstvu, na zavidnom nivou.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )