FOTO: bijeljina.org

Prvi Novogodišnji bazar na Zelenoj pijaci u Bijeljini biće organizovan u četvrtak 26. decembra od 10,00h. Planirano je da traje dva dana.

- Zelena pijaca će obezbijediti tezge na kojima će naši izlagači izlagati svoje proizvode. Do sad imamo prijavljeno trideset učesnika, koji će ta dva dana izlagati novogodišnji nakit, ručno rađene ukrase za kuću, kao i predmete za poklone, Božićnu pšenicu, dekupaž, pletene čarape, prsluke od prave vune, med i mliječne proizvode, rekao je za Bijeljina danas Danijel Perić, rukovodilas Službe za organizaciju pijačnih usluga.

Novogodišnji bazar je manifestacija kojom su u ovoj Službi želili da podrže sugrađane da pokažu svoje umijeće i kreativnost.

- Prvog dana bazara će učenici prvog razreda OŠ „Sveti Sava" kititi jelku koja će biti postavljena u Zelenoj pijaci. Većinu novogodišnjeg nakita su oni sami pripremili i time će pokazati svoje umijeće i kreativnost na djelu. Takođe će moći da razgovaraju sa zakupcima u Zelenoj pijaci, a na kraju dana će da posjete naš restoran za ishranu radnika i da dobiju inforamciju o radu pijace, kaže Perić i dodaje da je cilj da pijaca i dalje bude mjesto druženja i susreta naših sugrađana.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )