FOTO: null

Sportsko ribolovno društvo /SRD/ ,,Riba,, iz Bijeljine organizuje u nedjelju, 14. juna, prvenstvo za pionire u pecanju udicom na plovak koje se održava u nedjelju, rečeno je Srni u ovom društvu.

"Prvenstvo će se održati na kanalu Dašnica u Bijeljini na lokaciji kod mosta `Srebrni dolar`. Prijave takmičara su od 8.30 časova, početak takmičenja je u 9.00 časova i trajaće do 11.00 časova", rekao je predsjednik SRD "Riba" Miodrag Đukić i dodao da pravo učešća imaju djevojčice i dječaci uzrasta do 14 godina. 

Sve informacije za prvenstvo zainteresovani mogu dobiti putem telefona 055/250-100 u prostorijama društva na Agrotržnom centru u Bijeljini ili lično na dan takmičenja na lokaciji takmičenja. 

Đukić je podsjetio da je ovo društvo prije nekoliko dana, u jednoj od redovnih akcija, javno spalilo 27 mreža dužine 2.000 metara koje su oduzete od krivolovaca na vodama Drine i Save. 

Udruženje "Riba" okuplja 500 zaljubljenika u ribolov, a ribolovno područje nadziru tri ribočuvara opremljena sa dva čamca.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )