FOTO: null

U prvoj nedjelji početka nastave policija je u zonama škola na području koje operativno pokriva Centar javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina sankcionisala gotovo 200 nesavjesnih vozača.

Prema podacima CJB, 120 vozača prekoračilo je brzinu u zonama škola, dok je više od 70 sankcionisano zbog nepropuštanja pješaka na pješačkim prelazima u blizini škola.

Načelnik sektora policije Stjepan Terzić rekao je novinarima da su se u avgustu na području koje pokriva ovaj centar dogodile 142 saobraćajne nezgode u kojima su poginula dva lica.

U ovom periodu zabilježeno je 4.225 prekršaja u saobraćaju.

U dvije akcije pojačane kontrole brzine i jednoj akciji pojačane kontrole alkoholisanosti vozača, policija je sankcionisala 700 vozača zbog prekoračenja brzine, dok je 90 vozača isključeno iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Terzić je naveo da je brzina bila osnovni uzrok gotovo 95 odsto saobraćajnih nezgoda koje su se u avgustu dogodile na putevima u bijeljinskoj regiji.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )