FOTO: null

Svoje dvadeset petogodišnje likovno stvaralaštvo predstavio je bijeljinski umjetnik Zoran Milinković, koji na prvoj samostalnoj izložbi koja je postavljena u prostorijama stranke Snaga nove generacije.

Ovo je veliki uspijeh zaključuje autor  napominjući da se slikarskog pera prihvatio još u djetinjstvu. Motive za djela nije mu  bilo priznaje teško naći u Semberskim i Majevičkim krajevima, a inspiraciju je dodaje posebno nalazio u starim građevinama. Na prvoj samostalnoj izložbi predstavio je Milinković 50 radova koji su slikani različitim tehnikama.

Nije izostala pomoć Milinkoviću pri organizaciji ove izložbe koja je prodajnog karaktera, pa će i dio novčanih sredstava biti doniran Udruženju lica sa autizmom Drugačiji svijet.

Milinković napominje da je Prva samostalna izložba za njega veliki uspijeh, Optimizam ga ne napušta, biće kaže još umjetničkih djela oko kojih se ubuduće treba truditi, vrijedno raditi i na kraju ih javnosti predstaviti, tako naglašava uspijeh neće izostati.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )