FOTO: null

Odbojkašice i odbojkaše Radnika u srijedu očekuju mečevi VII kola Premijer lige BiH. I jedni i drugi su u prethodom kolu izgubili, pa se nadaju da kod kuće mogu doći do novih bodova.

Bodovni saldo obojkašica Radnika ne obećava, pa je dobra iga i trijumf protiv Slobode prijeko potreban kako bi se krenulo ka sredini tabele, gdje je ekipi Miroslava Mićića i mjesto.

Naša ekipa je u prvom dijelu prvenstva imala jako težak raspored, gdje smo igrali protiv ekipa koje su sigurni učesnici plej ofa. Mi smo i prije prvenstva znali da će ovo biti možda i najizednačenije takmičenje u posljednjih nekoliko godina. Protiv Dervente smo morali mnogo bolje, jer je to ekipa kvaliteta približno našem. Međutim, još se vidi da nismo uigrani sa novim dizačem, Tamarom Vrećo, što se i odražava na rezultate u ovoj sezoni. Slijedi nam meč protiv Slobode, ekipe protiv koje imamo pravo da se nadamo bodovima. Neće biti lako, ali ako pružimo onoliko koliko znamo, mislim da imamo realne šanse da savladamo Tuzlanke, kaže za naš sajt, trener Bijeljinki Miroslav Mićić.

Odbojkaši su u prethodnom kolu u komšijskom derbiju izgubili od Mladosti u Brčkom maksimalnim rezultatom. To im je nakon poraza od Gradine drugi vezani meč iz kojeg su izašli pognute glave. U VII kolu na svom terenu dočekuju još jednu ekipu iz Brčkog – Jedinstvo, koje je konsolidovalo redove nakon ostavke trenera Ljubiše Ristića, upozorava šef struke Radnika Darko Manojlović.

Nakon što je dugogodišnji trener Jedinstva napustio klub, svi su mislili da će se uslovno rečeno desiti raspad sistema. Međutim, Brčko je uvijek bio grad odbojke. Uprava kluba angažovala je Dragu Teodorovića, koji će obavljati funkciju trenera-igrača. Sa njim u ekipi, sastav Jedinstva je daleko ozbiljniji, i biće nam veoma teško da dođemo do trijumfa ako u meč uđemo kao protiv Gradine i Mladosti. Nadam se da su momci shvatili važnost ovog meča, i da će ozbiljno pristupiti utakmici. Mi smo favoriti, i ne bježimo od toga, ali to moramo da pokažemo igrom na terenu, zaključio je Darko Manojlović trener odbojkaša Radnika.

Mićić i Manojlović pozivaju sve ljubitelje odbojke da dođu na utakmicu i podrže odbojkašice, odnosno odbojkaše u mečevima protiv Slobode i Jedinstva. Utakmice se igraju u srijedu, u sportskoj dvorani Gimnazije sa početkom u 16:00 (djevojke), odnosno 19 časova (muškarci). Ulaz je besplatan, a iz kluba su najavili da vjerne navijače očekuje skroman poklon.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )