FOTO: null

Protestni skup Saveza za promjene u parku Mladen Stojanović i miting podrške aktuelnoj vlasti u Republici Srpskoj na Trgu Krajine u Banjoj Luci završeni su bez incidenata.

I jedni i drugi u obraćanju okupljenim građanima naglasili su zadovoljstvo i potpuni uspjeh skupa. Tako je sa skupa opozicije, odnosno predstavnika Saveza za promjene naglašeno da je današnji skup početak kraja vladajuće strukture u RS-u.

Na današnjim skupovima suštinski nije bilo velike razlike, osim glasnog iskazivanja nezadovoljstva onim što rade politički oponenti.

Važno je da su nakon završetka oba protestna skupa lideri i opozicije i vlasti pozvali građane da se mirno raziđu, kako ne bi došlo do narušavanja javnog reda i mira. 

Lideri Saveza za promjene odlučili su da neće ići u protestnu šetnju prema zgradi Vlade RS-a, već na drugu stranu, kako bi izbjegli eventualne sukobe s građanima koji su prisustvovali mitingu na Trgu Krajine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )