FOTO: null

Predsjednik Predsjedništva Boračke organizacije grada Doboj Zoran Bijelić poručio je s protestnog skupa kojem je prisustvovalo oko 1.000 učesnika da bi gradonačelnik Doboja Obren Petrović trebalo da podnese ostavku, jer će, u suprotnom, biti pokrenuta ini

"Ovo je naša zadnja poruka da ovo okupljanje nije bilo džaba. Od današnjeg dana mi smo mišljenja da će gradonačelnik na legalan način sam podnijeti ostavku. Ne bude li to uradio pokrećemo inicijativu za prikupljanje potpisa građana, što je legalan i zakonit način da Obren Petrović ode s vlasti", poručio je Bijelić tokom protestnog skupa u Doboju.

Bijelić je rekao da su na današnjem skupu građani saslušali razloge i zahtjeve boračke organizacije da se sazove Skupština grada na kojoj će se poništiti odluka o pristupanju Zajednici opština turskog svijeta.

"Naši zahtjevi su saslušani i očekujemo da budu u potpunosti ispunjeni. Okupljeni građani su bili naši notari-ovjerivači da je jasno da Obren Petrović ne može manipulisati javnost i da borci vide svrhu današnjeg okupljanja", istakao je Bijelić.

S današnjeg skupa poslata je poruka da protesti nemaju stranačkih obilježja, niti imaju namjeru da prouzrokuju nacionalne tenzije u Doboju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )