FOTO: null

U požaru koji je sinoć u 22.54 h izbio na štali u semberskom selu Golo Brdo, stradale su svinje, a na objektu je pričinjena materijalna šteta. Brzom intervencijom bijeljinskih vatrogasaca požar je lokalizovan, te nije došlo do širenja.

"Dojavu smo dobili u 22.54 h da je u Golom Brdu požar zahvatio štalu i pomoćni objekat. Na lice mjesta su izašla dva vozila sa šest vatrogasaca. U štali je izgorjela krmača i 12 prasića, a požar je lokalizovan, te nije došlo do širenja na druge objekte", potvrđeno je za portal InfoBijeljina u Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Bijeljina.

Bijeljinski vatrogasci su protekle noći imali još dvije intervencije, i to, u Glavičicama gdje je došlo do požara na vozilu gdje je pričinjena manja materijalna šteta, i požar u napuštenoj kući u centru grada.  

Naime, u Ulici Branka Ćopića sinoć je u 19.32 prijavljen požar, da je u napuštenoj kući zapaljen krevet. Na lice mjesta je izašlo jedno vozilo sa četiri vatrogasca, a u ovom požaru je pričinjena materijalna šteta, povrijeđenih nije bilo. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )