FOTO: null

Lebron Džejms zaputio se prema zapadnoj obali i investirao 21 milion dolara u svoju novu vilu u Los Anđelesu…

Ovaj američki košarkaš, koji trenutno igra za Cleveland Cavaliers iz NBA, postao je vlasnik vile sa šest spavaćih soba i osam kupatila, u moćnom i bogatom Brentvud kraju.

Ova vila, koja je delo specijaliste Kena Ungara, bila je izgrađena po mjeri 2011. godine, pa sada ima interesantan krov, krovne prozore i crne zastore.

Prozor koji gleda prema zalivu, ima pogled i prema prednjem dijelu vile, odnosno njenoj kamenoj fasadi.

Vila je površine od skoro 1.000 m2 i enterijer dekorisan kamenom i ciglom. Unutra, voluminozni foaje vode do brojnih dnevnih soba i trpezarija, sa kaminima i podovima boje meda.

Nešto manje formalne porodične prostorije sadrže kuhinju koja je idealna za pripremanje obroka, sa elementima od crnog mermera i aparatima visokog kvaliteta.

Druge pogodnosti su kutak za doručak smješten u prostor sa velikim brojem prozora i pogledom na zaliv, dok se porodična soba preliva iz enterijera u eksterijer uz pomoć francuskih vrata.

Centralni ulazni hol sa očaravajućim stepeništem, formalnom trpezarijom, prostorom za doručak, šest spavaćih soba i osam kupatila nalazi se iza prednjeg trema.

Sa balkonima i terasama, ova vila okružena je travnjacima, a posebno je krasi bazen i spa polukružnog oblika.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )