FOTO: srpskainfo

Policajci Ivan Spasojević i Nenad Vasiljević iz Zvornika brzim reakcijom i požrtvovanošću spasili su život K.J., koja se pokušala ubiti jutros u tom gradu.

Samo zahvaljujući Spasojeviću i Vasiljeviću žena je spasena  i spriječena je tragedija.

Sve je počelo jutros oko 7.30 kada je policiji prijavljeno da se K.J. u toku noći udaljila od kuće u mjestu Jardan u Zvorniku. Policija je odmah izašla na teren i u pomoćnom objektu pronašli su sjekiru sa tragovima krvi, zbog čega je postojala bojazan da je sebi nanijela povrede.

– Odmah je započeto sa pretragom i pretresom terena, i policajci su pratili tragove krvi da bi oko 9.30 u tunelu u mjestu Glumina, policajci Spasojević i  Vasiljević pronašli K.J. koja je bila promrzla, a tom prilikom su uočene i povrede na glavi kao i tragovi krvi po rukama – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Ona je bila oskudno obučena, zbog čega je jedan od policajaca skinuo svoju jaknu i ogrnuo je.

– To je veoma nepristupačan teren, a kroz tunel prolazi voz pa su policajci morali što brže reagovati. Pošto Hitna pomoć nije mogla prići tunelu, policajci su je iznijeli i nosili do mjesta Jardan gdje su čekali ljekari – istakao je naš izvor.

Prema njegovim riječima zahvaljujući brzoj reakciji pomenutih policijaca spašen je život ove žene, jer je temperatura bilo veoma hladno, a svakog trenutka mogao je naići voz.

Portparol PU Zvornik Miljan Bobar potvrdio je za Srpskainfo da su pronašli nestalu ženu i da je ona prevezena u JZU Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoci.

– Policijski sluzbenici su i ovaj put pokazali spremnost i pozrtvovanost da pruze pomoc gradjanima u svakoj situaciji – poručio je Bobar.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )