FOTO: srpskainfo.com

Tijelo trinaestogodišnjeg N.V. pronađeno je ispod tvrđave Fort Oštra na istoimenom rtu, na zapadnoj strani ulaza u Boku, prenose Vijesti.

Potraga za dječakom trajala je osam dana.
 
Tijelo je pronađeno neposredno nakon što je završena današnja potraga.
 
"Vijestima" je nezvanično saopšteno da je spasiocima stiglo obavještenje da je u moru u blizini tog rta uočeno beživotno tijelo.
 
Ekipe su se, kako je rekao sagovornik "Vijesti", odmah uputile ka naznačenoj poziciji koja se nalazi u teritorijalnim vodama Republike Hrvatske.
 
Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama u skladu sa Nacionalnim planom traganja i spasavanja na moru nastavila je jutros potragu.
 
Pretraživan je akvatorijum zapadno i jugozapadno od hotela "Plaža" u Herceg Novom prema Sutorini, Njivicama i rtu Kobila.
 
Učestvovalo je više plovila državnih službi i privatnika, kao i helikopter Vojske Crne Gore i dron sa termovizijskom kamerom Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL)..
 
Ronioci RCUD-a, Mornarice Vojske Crne Gore, UPSUL-a i Službe zaštite i spašavanja Kotor detaljno su više sati pretraživali podmorje.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )