FOTO: novosti.rs

​Tijelo nepoznate osobe isplivalo je juče na plaži u blizini luke Salem, koja se nalazi na desetak kilometara od mjesta u kom živi majka Brajana Volša, Dajana Volš

Brajan Volš, podsjetimo, optužen je da je ubio suprugu Anu Volš u podrumu njihove kuće 1. janara, a potom njeno tijelo raskomadao i bacio na najmanje dvije deponije u blizini kuće njegove majke.
 
Volša su u danima dok se Beograđanka vodila kao nestala, snimile kamere u blizini mjesta u kom živi Dajana Volš. Inače, on je snimljen i kako vozi njen crveni automobil, najvjerovatnije kako bi prikrio svoje tragove.
 
Podsjetimo, istražitelji su na jednoj od njih pronašli krvave džakove, garderobu i nakit, kao i kovid propusnicu na njeno ime. Takođe, otkrivena je testera a u kući je pronađen nož, kao i tragovi krvi Ane Volš.
 
Međutim, dijelovi njenog tijela nisu pronađeni, pa istražitelji pretpostavljaju da ih je raskomadao i bacio na jednu od deponija koja spaljuje smeće.
 
Kako prenose američki mediji, policija prikuplja dokaze i pokušava da utvrdi identitet tijela koje je juče pronađeno na obali. Njega je, kako naovde, otkrila žena koja živi u blizini i odmah je pozvala policiju.
 
"Policajci istražuju mjesto na kom je u četvrtak popodne, oko 16 sati pronađeno tijelo. Kuća žene koja je pronašla tijelo, je na obali, na samom ulazu na plažu i primijetila ga je kada je izašla da prošeta psa", preneli su oni, prenosi b92.
 
Za sada nije saopšteni ni pol osobe čije je tijelo izvučeno iz vode, ali se navodi da je pronađen i šal na tijelu. Na društvenim mrežama, pojavili su se komentari da se plaža nalazi u blizini kuće majke optuženog za ubistvo Srpkinje, a mrežama kruže komentari da bi to mogla biti Ana.
 
"Tijelo je skoro raspadnuto, očigledno je da je duže bilo u vodi", prenose lokalni mediji navode policijskih zvaničnika.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )