FOTO: null

Telo Miloja Miletića (27), radnika Rudnika Gacko, pronađeno je jutros u reci Gračanici, a potraga se nastavlja za Slobodanom Žarkovićem (43), potvrdio je direktor Rudnika Srđan Milović.

Milović je precizirao da je tijelo pronađeno jutros prije 8.00 časova, te da je u potragu za drugim radnikom uključeno više stotina ljudi, među kojima su radnici Rudnika i Termoelektrane Gacko, pripadnici čete za spasavanje iz Hidroelektrana na Trebišnjici, vatrogasci, planinari i izviđački odred iz Gacka, te Specijalna ronilačka jedinica MUP-a Republike Srpske, Gorska spasilačka služba iz Foče, spasioci iz Mostara i oko 40 ronilaca.

Minibus, koji je juče ujutro prevozio šestoricu radnika Rudnika na posao, tokom prelaska preko nabujale rijeke Gračanice zahvatila je bujica. Četvorica radnika su se spasila iskočivši iz vozila u rijeku, dok su dvojica nestala.

Protiv vozača minibusa "Jugoprevoza Gacko" Borislava Ivaniševića (56) biće podnesena prijava zbog izazivanja opšte opasnosti, jer je prevezao minibus preko nedozvoljenog prelaza, umjesto mostom koji se nalazio u blizini.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )