FOTO: InfoBijeljina

Pripadnici Policijske uprave Zvornik su proteklog vikenda na području koje operativno pokrivaju pronašli određenu količinu droge i ukradeno vozilo, te sankcionisali tri lica koja su vozila pod dejstvom alkohola, saopšteno je danas iz ove uprave.

Policijski službenici su u ugostiteljskom objektu u Donjoj Pilici, na području grada Zvornika, kod lica iz ovog grada čiji su inicijali D.S. pronašli dva plastična pakovanja u kojima se nalazila materija koja asocira na kokain.

"Protiv navedenog lica biće preduzete odgovarajuće zakonom propisane mjere i radnje, s ciljem sankcionisanja prekršaja iz oblasti zloupotrebe droge", naveli su iz policije.

Policija je u ovoj akciji u vozilu ispred ugostiteljskog objekta pronašla 35 grama materije koja izgledom podsjeća na marihuanu, zbog čega je uhapšeno lice iz Zvornika čiji su inicijali B.S.

Protiv ovog lica biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Policijski službenici su tokom vikenda prilikom kontrole učesnika u saobraćaju uhapsili tri lica i zadržali ih do istrežnjenja, jer im je u krvi utvrđeno više od 1,50 promila alkohola ili su odbili alkotestiranje.

Policijski službenici su na području opštine Šekovići uhapsili lice iz Osmaka čiji su inicijali N.L, koje je osumnjičeno da je ukralo automobil na području Osmaka.

Prema osumnjičenom slijede dalje aktivnosti s ciljem dokumentovanja krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

U saopštenju je navedeno da će pripadnici Policijske uprave Zvornik nastaviti sa sličnim aktivnostima radi zaštite građana i njihove imovine. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )