FOTO: InfoBijeljina

Promocijom 70 novih članova stranke u Bijeljini Pokret Uspješna Srpska započeo je kampanju za opšte izbore 2. oktobra.

"Mladi su najveće bogatstvo društva i treba više da se uključe u društvene tokove, kako bi bilo bolje njima i svim građanima Republike Srpske i kako bi se zaustavio odlazak mladih iz zemlje", poručio je predsjednik stranke Zlatko Maksimović.



Na promociji održanoj u Galeriji Centra za kulturu, kandidat Pokreta Uspješna Srpska za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nemanja Janković rekao je novinarima da ova stranka u svom radu akcenat stavlja na mlade.

Na koalicionoj listi Narodna partija Srpske Darko Banjac, Pokret Uspješna Srpska, Prva SDS, kandidat za poslanika iz Pokreta je i Aleksandar Stevanović koji je istakao da u sklopu šire koalicije podržavaju kandidate SNSD-a Milorada Dodika i Željku Cvijanović za pojedinačne funkcije.
 
Kandidat za poslanika Živka Malić pozvala je mlade da se uključe u politički život kako bi zajedno stvarali bolju i usješniju Republiku Srpsku.

 
Bijeljina ima više od 110.000 birača, a za opšte izbore prijavljena su 63 politička subjekta - 37 stranaka, devet koalicija i 17 nezavisnih kandidata.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 3 )